Home > Backup Exec > Backup Exec Test Credentials Not Working

Backup Exec Test Credentials Not Working

Contents

Thank You! Thank You! About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up Click the Backup Exec button at the top left of the screen. have a peek at this web-site

Add Cancel × Insert code Language Apache AppleScript Awk BASH Batchfile C C++ C# CSS ERB HTML Java JavaScript Lua ObjectiveC PHP Perl Text Powershell Python R Ruby Sass Scala SQL Go to Solution Resource Credentials not working after password change Jussi Level 3 ‎02-08-2011 01:11 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use and our Privacy Policy Not a member? Checkout the Wiki Users are encouraged to contribute to and grow our Wiki.

Symantec Backup Exec Credentials Test Failed

Close Sign In Print Article Products Article Languages Subscribe to this Article Manage your Subscriptions Problem Failed: Incorrect function Error Message Error 'Failed Incorrect function'   Cause Backup Exec remote No Yes Veritas.com Support Veritas Open Exchange Login or Join Communities Information Governance Backup and Recovery Business Continuity Partners Inside Veritas Vision 2016 Developers Blogs Groups Vision 2016 Veritas.com Support Communities Showing results for  Search instead for  Do you mean  VOX : Backup and Recovery : Backup Exec : Credential test failing VOX : Backup and Recovery : Backup Exec : Credential BE 2014 implemented an extra credentials check to identify logon account issues for resources before the jobs actually run.

Make sure that the Remote Agent is installed on the target computer and is running.Looking at the services running on the Server I note that all backupexec services are running. It sounds like the actual password and the saved password in BEWS are not the same. seehttp://www.symantec.com/docs/TECH33576 0 Kudos Reply Imosla, yes i did a catalog pvilla Level 3 ‎06-12-2013 10:47 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Backup Exec 15 Credentials Fail Aren't they already setup.

Are you restoring the file to the same location or different location ? Veritas does not guarantee the accuracy regarding the completeness of the translation. Attachment Products Subscribe to Article Search Survey Did this article answer your question or resolve your issue? https://vox.veritas.com/t5/Backup-Exec/Credential-test-failing/td-p/675185 Labels: 2012 Backing Up Backup and Recovery Backup Exec Restore Windows Server (2003-2008) 0 Kudos Reply 1 Solution Accepted Solutions Accepted Solution!

Labels: 2014 Backup and Recovery Backup Exec Error messages Reporting Windows Server (2003-2008) 0 Kudos Reply 1 Solution Accepted Solutions Accepted Solution! Backup Exec "not Tested, Default Only" Ensure that the user name and password are correct, and then try again. VOX : Backup and Recovery : Backup Exec : Backup Exec 2012 Credential Status Test Failed and... Check the logon account and verify if it has enough privileges.

Backup Exec 2014 Credentials Fail

You won't be able to vote or comment. 678Backup Exec Credentials issue (self.sysadmin)submitted 2 years ago by smellycooterRecently my backup jobs started failing due to credentials issues, though there has been no change in the The domain admin account doesn't have full rights in Exchange by default. Symantec Backup Exec Credentials Test Failed I was not getting a notification that the backup job was either complete or failing, just no notification at all. "not Tested, Default Only" which includes restarting services etc.

Hi Stephen, Make sure you CraigV Moderator Partner Trusted Advisor Accredited ‎01-27-2015 05:04 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Check This Out Check if port 10000 is open. This is to provide an opportunity to resolve the issues before the jobs run and fail.If the credentials are verified and OK but the alert is still being received then the Labels: 2010 Backing Up Backup and Recovery Backup Exec Configuring 1 Kudo Reply 1 Solution Accepted Solutions Accepted Solution! Backup Exec 2010 Test Credentials Does Nothing

Ensure that your logon credentials are correctly entered and that they meet the following minimum requirements to log on to a Windows computer:    - The credentials used are a member Join Now Getting close to running my first BE 2014 in production but have a couple of niggles which I'll put into two different posts. By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use and our Privacy Policy Not a member? http://giltronix.com/backup-exec/backup-exec-restore-not-working.html No luck on either attempt.

No Yes How can we make this article more helpful? The Requested Resource Container Is Currently Undergoing A Credential Check okay, the mystery was solved. Go to Solution Credential test failing Stephen_Keating Level 4 ‎01-27-2015 04:51 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content

Also Netstat isnt reporting that Port 10000 is used.ThanksJohn>Please check if Remote Agent service is up and running under local system account on the remote server.

I'll keep looking.... 0 Serrano OP Josh5625 Aug 30, 2011 at 1:28 UTC Have you tried creating a separate account in AD and using those credentials?  I ran into some Select 'Test All' on the 'Test edit credentials' dialog to view and fix any problems with the credentials.Note: Only servers with jobs scheduled before the next automated test will have their To resolve, upgrade the Backup Exec remote agent to the current version as that of the Media Server.     Terms of use for this information are found in Legal Notices.

Related The Automated Credentials Test Failed For The Following Server Or Servers I note this from the Symantec support site: http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH223477 ======================= ISSUE "After upgrading to Backup Exec 2014: "Warning: Job Warning: The automated credentials test failed for thefollowing server or servers.

RTFM Sysadmin Jobs Official Subreddit IRC Channel - #reddit-sysadmin on irc.freenode.net Posts of pictures are not permitted. I resolved it by running the restore under the same user that the backup job runs as. Any ideas or pointers ? have a peek here Moopere, I mentioned on your other thread that there is a full team of BE Product Mgrs here this week.  I will get this in front of them. 1

STEPS: Login to the remote server .Open the Remote Agent UtilityClick on Publishing Tab.Click on Change Settings button.Remove any entries of server(s) here.Add the IP address / Name of the media server.Type The Remote service is using the local system account.I note that there is another area in BE called Logon Account Management, that is using the administrator account. Cheers! 0 Kudos Reply Try the work around given in Kiran_Bandi Level 6 Partner Accredited ‎02-08-2011 01:19 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email You may also refer to the English Version of this knowledge base article for up-to-date information.

Subscribe to RSS Feed Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Topic to the Top Bookmark Subscribe Printer Friendly Page Solved! In an effort to reduce spam, accounts less than 24 hours old will be unable to post to /r/sysadmin. Reverse Proxy Public Web Servers Give our web servers a more robust network backbone.